Alkeiskurssi

PEKKA VUORINEN
13.5.2018

Järvenpään Jousiampujat järjestää jousiammunnan alkeiskurssin kesäkuun alussa Puolimatkantien kentällä. Kurssilla opetellaan jousiammunnan alkeita Ensinuolet-kurssikonseptin mukaan. - KURSSI PERUTTU!

Tähtäinjousiammunnan Ensinuolet-kurssi

 

PAIKKA: Puolimatkantien kenttä (Puolimatkantie 245, Järvenpää)

AIKA: 5.‒7. ja 12‒14.6.2018, kunakin päivänä klo 18–20

OSALLISTUJAT: Enintään 12 henkilöä; kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille yli 12-vuotiaille, mutta myös nuorempia ja aikuisia otetaan mahdollisuuksien mukaan.

HINTA: 150 €, sisältää jäsenmaksun ja siten oikeuden käyttää seuran välineitä ja harjoitusmahdollisuuksia vuoden loppuun asti

VÄLINEET: Kurssilla käytetään seuran harjoitusjousia ja nuolia. Jos omistat jo oman jousen, voit mieluusti käyt­tää myös sitä. Kurssilta saat omaksesi sormiläpän, sormi/rannelenkin, rannesuojan ja jumppakuminauhan.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: Viimeistään 31.5.2018 sähköpostitse osoitteeseen pjv1(at)kolumbus.fi. Laita ilmoittautumisviestiin osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, s-postiosoite ja puhelinnumero sekä huoltajan nimi ja vastaavat yhteystiedot, jos osallistuja on alaikäinen.

Kurssille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja se järjestetään, jos osallistujia on vähintään kahdeksan. Varasijoille otetaan 5 henkilöä, joille ilmoitetaan mahdollisista peruutuspaikoista lähempänä kurs­sin alkua. Lisätietoja kurssista ja maksuohjeet saat ilmoittautumisajan umpeuduttua.