ALKEISKURSSI MAALISKUUSSA

PEKKA VUORINEN
12.2.2019

Järvenpään Jousiampujat järjestää jousiammunnan alkeiskurssin maaliskuun alussa Järvenpään Yhteiskoululla. Kurssilla opetellaan tähtäinjousiammunnan alkeita Ensinuolet-kurssikonseptin mukaan.

Tähtäinjousiammunnan Ensinuolet-kurssi

PAIKKA: Järvenpään Yhteiskoulun Sali 1 (Urheilukatu 7-9, Järvenpää)

AIKA: 2.‒3. ja 9‒10.3.2019, lauantaisin klo 14–17 ja sunnuntaisin klo 11–14

OSALLISTUJAT: Enintään 12 henkilöä; kurssin alaikäraja on 12 vuotta.

HINTA: 150 €, sisältää jäsenmaksun ja siten oikeuden käyttää seuran välineitä ja harjoitusmahdollisuuksia vuoden loppuun asti. Kurssimaksuun sisältyvät myös henkilökohtaiset varusteet: sormiläppä, sormi/rannelenkki, rannesuoja ja jumppakuminauha.

VÄLINEET: Kurssilla käytetään seuran harjoitusjousia ja nuolia. Jos omistat jo oman jousen, voit mieluusti käyt­tää myös sitä.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: Ilmoittaudu viimeistään 25.2.2019 sähköpostitse osoitteeseen pjv1(at)kolumbus.fi. Laita ilmoittautumisviestiin osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, s-postiosoite ja puhelinnumero sekä huoltajan nimi ja vastaavat yhteystiedot, jos osallistuja on alaikäinen.

Kurssille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja se järjestetään, jos osallistujia on vähintään kahdeksan. Varasijoille otetaan viisi henkilöä, joille ilmoitetaan mahdollisista peruutuspaikoista lähempänä kurs­sin alkua. Lisätietoja kurssista ja maksuohjeet saat ilmoittautumisajan umpeuduttua.