Tähtäinjousiammunnan Ensinuolet-kurssi

PEKKA VUORINEN
17.9.2018

Järvenpään Jousiampujat järjestää jousiammunnan alkeiskurssin syys-lokakuun vaihteessa Yhteiskoulun harjoitussalissa. Kurssilla opetellaan jousiammunnan alkeita Ensinuolet-kurssikonseptin mukaan.

PAIKKA: Järvenpään Yhteiskoulun Sali 1 (Urheilukatu 7-9, Järvenpää)

AIKA: viikonloput 29.-30.9. sekä 6.-7.10.2018, lauantaisin klo 14–17 ja sunnuntaisin klo 11-14

OSALLISTUJAT: Enintään 12 henkilöä (ikäraja 11 vuotta)

HINTA: 150 €, sisältää jäsenmaksun ja siten oikeuden käyttää seuran välineitä ja harjoitusmahdollisuuksia vuoden loppuun asti

VÄLINEET: Kurssilla käytetään seuran harjoitusjousia ja nuolia. Jos omistat jo oman jousen, voit mieluusti käyt­tää myös sitä. Kurssilta saat omaksesi sormiläpän, sormi/rannelenkin, rannesuojan ja jumppakuminauhan.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: Viimeistään 26.9.2018 sähköpostitse osoitteeseen pjv1(at)kolumbus.fi. Laita ilmoittautumisviestiin osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, s-postiosoite ja puhelinnumero sekä huoltajan nimi ja vastaavat yhteystiedot, jos osallistuja on alaikäinen.

Kurssille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja se järjestetään, jos osallistujia on vähintään kahdeksan. Varasijoille otetaan 3 henkilöä, joille ilmoitetaan mahdollisista peruutuspaikoista lähempänä kurs­sin alkua. Lisätietoja kurssista ja maksuohjeet saat ilmoittautumisajan umpeuduttua.