Seuran toiminta

Seura on perustettu 1975 ja jäsenmäärä ollut parhaimmillaan 86 jäsentä. Nykyisin jäsenmäärä on ollut n. 60, josta nuorten määrä on ollut noin viidennes.

Seuran ohjelmassa on ollut kaikki jousiammunnan lajit: vaisto- ja tähtäinjousiammunta sekä varsijousiammunta ja viime aikoina taljajousiampujien osuus on kasvanut.

Seuran ensimmäinen SM on tullut maastoammunnan miesten joukkueelle 1979 ja ensimmäisen SE:n on ampunut Jukka Niukkanen minijunioreissa vuonna 1979.

Muina alkuvuosien parhaina saavutuksina Markku Syrjälän SM-sijoitukset sekä MM-edustukset sekä Lars Rönnin pitkä menestys vaistoluokassa sekä Jarkko Järveliinin menestys juniorisarjoissa.

Menestyneimpiä ampujia ovat olleet Raimo Tuhkanen ja Pentti Tiira varsijousiluokassa sekä Keijo Kallunki taljajousiluokassa, Kaisa Karhuneva naisten vaistossa ja juniori Lotta Aho.

Seura on ylläpitänyt yhteistyötä muiden lähialueiden jäsenseurojen kanssa. Erityisesti Keravan Sinisulkien kanssa on ollut useita kaupunkiotteluita ja seurojen välisiä kilpailuja.

Sinibarettien kanssa on ollut jo vuodesta 1980 keskeytyksettä ystävyysottelu "pistoolit vastaan jouset", joka on ammuttu vuosittain 25 m pistooliradalla 60 cm jousiammuntatauluun.

Seura on järjestänyt useita hallipiirinmestaruuskilpailuja, juniorikilpailuja, varsijousen SM- kilpailuja sekä Para-SM -kilpailuja.

Varsijousiammunnan joulukuinen napakymppikilpailu sekä yleinen kinkkukisa ovat jo pitkä perinne seurassa.

Seuralla on ollut käytössä talvikaudella nykyinen Yhteiskoulun harjoitustila alusta alkaen ja tällä hetkellä on viisi harjoituskertaa viikossa.
Kesäkaudella on käytössä Puolimatkantien jousiammuntakenttä, joka valmistui kesällä 2010. Kentällä on taustat 30 metrille (2 kpl), 50 m (4 kpl), 60 m (1 kpl) ja 70 m (1 kpl); lisäksi on optio 90 metrille.