Alkeiskurssi kesäkuussa

28.5.2022

Järvenpään Jousiampujat järjestää jousiammunnan alkeiskurssin kesäkuun alussa Puolimatkantien kentällä. Kurssilla opetellaan jousiammunnan alkeita Ensinuolet-kurssikonseptin mukaan.

Tähtäinjousiammunnan Ensinuolet-kurssi

PAIKKA: Puolimatkantien kenttä (Puolimatkantie 245, 04400 Järvenpää).

AIKA: 7.‒9. ja 14‒16.6.2022, kunakin päivänä klo 18–20.

OSALLISTUJAT: Ikä 12 v tai sitä vanhempi.

HINTA: 150 €, sisältää jäsenmaksun ja siten oikeuden käyttää seuran välineitä ja harjoitusmahdollisuuksia vuoden loppuun asti.

VÄLINEET: Kurssilla käytetään seuran harjoitusjousia ja nuolia. Jos omistat jo oman jousen, voit mieluusti käyt­tää myös sitä. Kurssilta saat omaksesi sormiläpän, sormi/rannelenkin, rannesuojan ja jumppakuminauhan.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: Viimeistään 3.6.2022 sähköpostitse osoitteeseen pjv1(at)kolumbus.fi. Laita ilmoittautumisviestiin osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, s-postiosoite ja puhelinnumero sekä huoltajan nimi ja vastaavat yhteystiedot, jos osallistuja on alaikäinen.

Kurssille mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja se järjestetään, jos osallistujia on vähintään kuusi. Varasijoille otetaan 3 henkilöä, joille ilmoitetaan mahdollisista peruutuspaikoista lähempänä kurs­sin alkua. Lisätietoja kurssista ja maksuohjeet saat ilmoittautumisajan umpeuduttua.