Tähtäinjousen valmennusryhmään ilmoittautuminen

PEKKA VUORINEN
27.9.2017

Järvenpään Jousiampujissa on tänä syksynä mahdollisuus ilmoittautua tähtäinjousen valmennusryhmään. Valmennusryhmässä harjoitellaan ohjatusti, yhteisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Valmennusryhmän harjoitukset ovat tiistaisin klo 19.00-20.30, 10.10.2017 alkaen.

Valmennusryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti seuran nuorille ampujille ja Ensinuolet-kurssin suorittaneille uusille jäsenille, jotka ampuvat omalla jousellaan.

Valmennusryhmän vetäjänä toimii tarkkuuslajien 1-tason valmentaja (VOK1) Jyrki Ruuskanen. Harjoituksille pyritään saamaan myös vierailevia vetäjiä, kuten esimerkiksi olympiajoukkueen päävalmentaja Miika Aulio.

Ilmoittautumiset sähköpostitse pjv1@kolumbus.fi viimeistään sunnuntaina 8.10.2017. Laita ilmoittautumisviestiin osallistujan nimi, osoite, syntymäaika sekä huoltajan nimi ja yhteystiedot, jos osallistuja on alaikäinen.

Valmennusryhmään osallistuminen maksaa 100 euroa, joka kattaa 2017-2018 sisäkauden viikoittaiset harjoitukset (yhteensä noin 26 kertaa). Maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä. Valmennusryhmään otetaan mukaan enintään 10 valmennettavaa. Valmennusryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6.

Tervetuloa mukaan!